Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، «محسن حاجی‌میرزایی» وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران با اشاره به معوقات فرهنگیان گفت: طبق وعده بنا شد از اول مهر رتبه بندی را اجرا کنیم که انجام شد و معوقات سه ماه پیش نیز پرداخت شده است.  کسانی که باید در رتبه اول قرار می‌گرفتند، می‌بایست در آزمونی شرکت کنند که در دوشنبه هفته گذشته برگزار شد و امتیازات آنها نیز در همین ماه محاسبه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: تلاش شد رتبه بندی برای بیش از ۷۰۰ هزار معلم عملی شود اما برخی همکاران ما مشکلاتی دارند مانند کسانی که در یک رتبه ای توقف کرده بودند یا در منطقه روستایی و محروم خدمت می‌کردند و ما سعی کردیم این دوره توقف را هم در نظر بگیریم. در این میان معلمانی بودند که در مهرماه و روزهای بعد از آن ارتقا می‌یافتند و وقتی طرح را اجرا کردیم در رتبه قبلی بودند که ما آن را اعمال و از امتیاز رتبه بعدی استفاده کردند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: کسانی از همکاران ما هستند که مامور در بخش‌های مختلف دانشگاه فرهنگیان هستند و دایره شمول رتبه بندی را برای آنها هم توسعه دادیم.

وی افزود: برخی از همکاران ما در نیمه اول سال بازنشست شدند که رتبه بندی شامل آنها نشده است اما با حداکثر مساعدت تلاش می‌کنیم همکاران بازنشسته شده در سال جای از رتبه بندی استفاده کنند که هنوز قطعی نشده است. به طور کل اعتبار طرح رتبه بندی دو هزار میلیارد است و برای سال آینده چهار هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است اما از این پس، ارتقای رتبه همکاران مستلزم شرکت در آزمون های صلاحیت حرفه‌ای و بدست آوردن امتیاز است.

حاجی میرزایی درباره معوقات فرهنگیان گفت: ما حدود ۳۵۰۰میلیارد تومان در هرماه بابت حقوق معلمان پرداخت می‌کنیم و سعی شده پرداخت حقوق‌ها سر موقع باشد. تعدادی از معلمان هستند که بخشی از اوقات فراغت خود را حق التدریس به کلاس می روند که معوقات آن باقی مانده ولی همه تلاش ما این است که بدون بدهی سال آینده را آغاز کنیم. 

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر کسر ۴۵ درصدی حقوق دانشجومعلمان گفت: کسر این میزان منطقی نیست از این رو گروهی برای ارزیابی دقیق مساله مامور شده‌اند. همچنین ما حدود ۲۰ هزار کلاس را در مهر ۹۸ افتتاح کردیم و پیش بینی شده ۱۰ هزار مدرسه در بهمن افتتاح شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حقوق وزیر آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش معوقات فرهنگیان همکاران ما رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود

ایسنا/تهران رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد شهرستان ورامین از افتتاح ۲ مدرسه خیر ساز خبر داد.

عابده مرادی رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد در گفت وگو با خبرنگار ایسنا (امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) از پروژه‌های عمرانی در دست اجرا برای توسعه مراکز آموزشی این بخش خبر داد و تصریح کرد: در کل کشور پروژه‌های خیرساز توسط افراد خیر با هدف نوسازی و بهسازی مدارس ساخته می‌شوند که این پروژه‌ها موفقیت آمیز هستند.

مرادی از پروژه‌های در دست اقدام تحت مدیریت خود اظهار کرد: با هدف محرومیت‌زدایی، مدرسه خیر ساز فریده اعرابی قلعه بلند در مهرماه ۱۴۰۲ افتتاح شده است.

این مسئول عنوان کرد: دبیرستان خیرساز ۳ کلاسه روستای هفت جوبه تا مهر ماه ۱۴۰۳ آماده می شود و دبستان ۳ کلاسه خیرساز مشارکتی فاطمه نوید در روستای نجف آباد ساخته و آماده بهره‌برداری است.

رئیس اداره آموزش و پرورش جوادآباد گفت: تفاهم‌های ساخت دبیرستان ۱۲ کلاسه خیرساز مشارکتی پسرانه شهید تات، تفاهم ساخت دبستان ۶ کلاسه خیرساز شهید موسوی روستای دمزآباد و تفاهم ساخت دبستان خیرساز ۳ کلاسه در روستای ظهیرآباد در حال پیگیری است.

مرادی عنوان کرد: تفاهم ساخت دبستان ۳ کلاسه خیرساز شهید اردستانی در روستای حسن آباد در حال انجام است.

رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد گفت: مدرسه کوه گچ روستای حسن آباد با مشکلاتی در روند ساخت این مدرسه بوجود آمد، در آذرماه گذشته با رفع موانع، پروژه احداث مدرسه شروع شده است.

وی گفت: این پروژه خیر ساز بوده که خیر به واسطه مشکلات پیش آمده، به خیر دیگری واگذار شد.

این مسئول تصریح کرد: انجام تفاهم با خیر مدرسه ساز، پروسه تایید مالکیت دولت بر ملک مورد نظر، فرایند تعیین مختصات برای نقشه‌برداری، طراحی سایت پلان، تخریب ساختمان اصلی، تخریب دیوارهای نا ایمن و بازدید مهندسان نوسازی مدارس استان برای تخصیص نقشه از اقدامات اولیه برای مدرسه روستای حسن آباد است.

مرادی گفت: خاک برداری کف زمین به تعداد ۷۰ کامیون که هفته‌ها طول کشیده است.

رئیس آموزش و پرورش جواد آباد ادامه داد: ساخت اتاقک نگهبانی، گودبرداری محل دیوارها، بتون مگ، کف شناژ دیوارها و جابجایی سایت پلان با توجه به وجود چاه قنات در ضلع غربی زمین مدرسه از دیگر اقدامات این مدرسه خیرساز است.

مرادی در پایان تصریح کرد: برای کودکان این روستا تا تکمیل شدن مدرسه سرویس تهیه شده که هزینه رفت و آمد سرویس با آموز ش و پرورش می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح نخستین مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور